24 de septiembre de 2009

L'Ajuntament de Lleida s'adhereix a la Marxa Mundial per la Pau i la No Violència

DRETS CIVILS, IMMIGRACIÓ I COOPERACIÓ

Web de la Marxa Mundial

L'Ajuntament de Lleida se suma a la Marxa Mundial per la Pau i la No Violència que s’iniciarà a Wellington (Nova Zelanda) el 2 d’octubre de 2009 i que finalitzarà a la Punta de Vacas (Argentina) el 2 de gener de 2010. L'adhesió de la Paeria, proposada pels seus promotors, l'associació Món sense guerres, s'ha anunciat avui, coincidint amb la celebració del Dia Internacional per la Pau, i es formalitzarà al Ple municipal d'aquest divendres.

La Marxa és la primera que recorrerà tot el planeta demanant la fi de les guerres, de les armes nuclears i l’eliminació de tot tipus de violència. La iniciativa té com a objectius fonamentals l'eradicació de l’armament nuclear, la retirada de les tropes invasores dels territoris ocupats i la reducció progressiva de les armes convencionals.

L’Ajuntament de Lleida comparteix plenament la important tasca que suposa la construcció de la Pau, especialment pensant en les generacions futures, així com la sensibilització dels ciutadans i ciutadanes de Lleida vers el desarmament i la no violència. La Paeria creu que iniciatives com l'adhesió a la Marxa és del tot necessària ja que la violència entre persones i la vulneració dels Drets Humans encara són presents arreu del planeta.

No hay comentarios: